Betiltott rossz minőségű potencianövelő szerek

Betiltott rossz minőségű potencianövelő szerek Egy bizonyos kor után minden férfi életében, még a te életedben is eljön majd az az időszak, amikor sajnálatos módon nem úgy működik a férfiasságod, ahogyan azt szeretnéd. Fiatalon talán még eszedbe sem jut, hogy ebből gondod lehetne, pedig később az egyik legégetőbb problémák egyikeként tarthatjuk számon a potenciagondokat. A modern orvostudomány természetesen ma már sikeresen hárítja ezt a problémát különféle készítményekkel, azonban nagyon sokan vannak úgy, hogy szégyellik efféle panaszaikat, ezáltal például nem mernek elmenni gyógyszertárba sem, hogy nyilvánosan, mások előtt kérjenek potencianövelő szert. Ilyen esetben jön az internetes rendelés, amit teljes diszkréciót nyújt bárki számára, de sajnos ennek a módszernek megvannak a maga buktatói és veszélyei is.

Habár arcunkat valóban nem kell felvállalnunk a rendeléskor, sőt még akár valódi nevünket sem, de könnyen belefuthatunk olyan hamis készítményekbe, amelyek jó esetben csak placebók, tehát nem hatásos szerek, ellenben a világhálón több ízben is találtak már olyan potencianövelő szereket, amelyek olyan rossz minőségűek voltak, hogy betiltásra kerültek. A magyar hatóságok szerint főleg a külföldről, interneten rendelhető potencianövelő szerek között találhatunk nagy mennyiségben hamisítványokat, így nem egyszer előfordult már például hogy toxikus, avagy mérgező anyagokat, patkánymérget, sőt cementet találtak az efféle szerekben.

A legrosszabb, hogy a gyakran vonzó ár ellenére is nagyon sokan inkább megbízhatatlan forrásokból vásárolnak, ami főként a szívbetegek számára jelenhet óriási veszélyt. A betiltott és hamisított potencianövelők ugyanis gyakran olyan nagy mennyiségben tartalmaznak a vérnyomás stimulálására alkalmas összetevőket, hogy szívproblémák esetén akár azonnal szívinfarktust vagy szívelégtelenséget is okozhat egy ilyen pirula beszedése. Sokan azonban mégis kockáztatnak, hogy elkerülhessék az orvosi ellenőrzést.

A leggyakrabban hamisított gyógyszer egyébiránt a Viagra, avagy a jól ismert kék pirula, amelyet internetes hirdetések során gyakran háromszor, négyszer olyan olcsóbban kínálnak, mintha gyógyszertárban vásárolnánk meg, a csalogató ár azonban a fentiek miatt gyakran óriási veszélyeket is rejt. Azon túl ugyanis, hogy az efféle pirulák külsejükben hasonlítanak az eredetire, tartalmukat tekintve gyakran betiltásra okot adó összetevőket is magukban foglalhatnak.